Turracher Höhe gaat ook dit weekend open!

Het winterseizoen 2018/2019 is nog niet ten einde, de meesten zitten al in hun zomer modus maar de sneeuwval van begin dit jaar en de afgelopen dagen zorgt ervoor dat naast Hochkar, Dachstein West maar ook de Turracher Höhe haar deuren dit weekend opent.

Het winterseizoen van de Turracher Höhe eindigde begin mei, maar door de hoeveelheid sneeuw wat er al lag en wat er bij gekomen is besloot men om dit weekend een lift te openen. Zaterdag en zondag zal de Kornockbahn geopend worden van 8.00 tot 13.00 uur. Deze lift brengt je naar het hoogste punt van het gebied op 2.205 meter. Er zullen een paar liften geopend zijn en het leukste is het is helemaal gratis.

🚨GRATIS SKIBETRIEB AM WOCHENENDE🚨
Am Samstag & Sonntag ist die Kornockbahn vom 8.00 bis 13.00 Uhr wieder für euch in Betrieb!🤘Euch erwarten perfekte Pistenverhältnisse und das FOR FREE👍!

#turracherhöhe #esgehtwiederlos #nofake #Mai

Turracher Höhe

Het gebied ligt op de grens van Karinthië en Steiermark. Het gebied is rond een bergmeer gebouwd die in de winter bevroren is. Het heeft ook twee startpunten waarvan één naast het meer en de andere een stuk lager.  Meer informatie zie hier.

Instagram Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht