Twee Nederlanders in Oostenrijk verdacht van skidiefstal

Turner Ski

Twee Nederlanders in Oostenrijk verdacht van skidiefstal

Twee Nederlanders hebben zich weer geweldig op de kaart gezet. Dat was dit keer geen positief nieuws, maar de twee Nederlanders van 33 en 38 jaar hebben volgens de Oostenrijkse politie in totaal zeven paar ski’s en bijbehorende stokken gestolen bij een après-skibar in het wintersportoord Saalbach. De ski’s zijn bijna 6600 euro waard, meldt de politie in Salzburg.

De ski’s werden zondagavond ontvreemd bij een bar. Door intensief onderzoek kwam de politie achter de twee verdachten. Tijdens het verhoor verklaarden zij dat zij erg dronken waren en zich daardoor niets meer konden herinneren. (Ja, je moet toch een reden opgeven en dit is wel een hele makkelijke, maar dit terzijde)

De politie heeft de gestolen ski’s teruggevonden en teruggegeven aan de slachtoffers. De beide Nederlanders zijn weer vrijgelaten.

Wat ons betreft helaas weer vrijgelaten en dat voor deze skidiefstal maar eens een passende straf voor wordt bedacht. Wij geven een hint. Nooit meer Oostenrijk in, zullen we dat afspreken?

Turner RevoX

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×