Update Fleckalmbahn en een sneeuwdepot

Fleckalmbahn Kirchberg

Afgelopen week reden we voorbij Kirchberg in Tirol en dan moet je toch even stoppen bij de nieuwbouw van de nieuwe Fleckalmbahn. De nieuwe Fleckalm is zeker iets om naar uit te kijken. Een toplift met veel comfort gaat je in een veel korte tijd boven aan de Fleckalm brengen. Ok het tracé is ietsje veranderd maar dit maakt zeker uit want de lift zou ook veel minder windgevoelig zijn. We gaan het mee maken. Op 14 december 2019 gaat deze lift in première. We proberen er bij te zijn.

Maar voorlopig wordt er nog gewerkt aan de nieuwbouw van deze lift. Hieronder staat dan ook een video die we opnamen op facebook maar ook een video waar we de achtergrond betrekken. Dat heeft te maken met de diverse sneeuwdepots die gemaakt zijn in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Komende dagen komt er ook nog een nieuw bericht over het sneeuwdepot bij de Hahnenkamm Walde, je bent gewaarschuwd.

Medio Augustus gaan we opnieuw een kijkje nemen om te kijken of men al wat verder is. De opening is zoals vermeld op 14 december 2019. Er moet zeker nog wel het een en ander gedaan worden maar zoals altijd gaan ze de opening gewoon halen. Wie is daar nog meer bij?

Fleckalmbahn Nieuwbouw

Fleckalmbahn Nieuwbouw

Fleckalmbahn Nieuwbouw

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht