Update nieuwe Jufenbahn in Kitzbühel Kirchberg

Jufenbahn Kitzbühel Kirchberg

We kregen van Jildert Boorsma een update binnen van de nieuwe lift die op dit moment wordt gemaakt in het skigebied van Kitzbühel Kirchberg.

Hallo Fantastisch Oostenrijk,

Ik volg altijd jullie berichten, updates en leuke verhalen over de ontwikkelingen in en om de wintersport gebieden.

Nu ben ik zelf een paar dagen terug uit Kirchberg in Oostenrijk waar ik zelf al jaren trouw terug keer in de winter. Nu houd ik de ontwikkelingen wat in de gaten en zag ik dat er een nieuwe lift werd gebouwd genaamd de 8 SB Jufenbahn. Vervanger voor de ouwe trouwe C7 lift hier was ik natuurlijk wat nieuwsgierig naar. Dus wandelschoenen aan in plaats van de skischoenen. Op naar de bouw. Ik heb daar wat foto’s gemaakt. Ook heb ik foto’s gemaakt van een nieuw restaurant/pistenbully kwartier vermoed ik. Ik weet niet wat ze er de grond uit stampen maar het is gigantisch. Dit is bij het dalstation van de nieuwe 8SB jufenbahn.
Mvg Jildert Boorsma

Jildert bedankt voor je bijdrage en mocht je er van de winter zijn mag je ook rond deze lift wel weer een update maken.

Jufenbahn Kitzbühel Kirchberg

Jufenbahn Kitzbühel Kirchberg

Jufenbahn Kitzbühel Kirchberg

Summit Travel

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...