Update Skicircus Schönleitenbahn

© Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Facebook

schönleitenbahn

Update [block]1[/block] Schönleitenbahn

Update Skicircus Schönleitenbahn, deze update Skicircus is een kleintje maar wel belangrijk want we hebben voor jullie een overzicht gemaakt en een kleine update over de Schönleitenbahn. De laatste tijd is er niet veel beeld meer vrijgegeven maar vandaag was het voor het gebied een belangrijke dag. De eerste gondel van de nieuwe Schönleitenbahn hangt eindelijk aan de kabel, en dat is goed nieuws.

De verwachte seizoensopening komt snel dichterbij, als het goed is dan begint het skiseizoen op 2 december 2016. Dit betekent dat over 2 maanden, 1 week en 2 dagen de eerste wintersporters de pistes op kunnen, dit is dus nog:

  • iets meer dan 10 week
  • iets meer dan 70 dagen
  • 1,692 uur en 18 minuten
  • 101,537 minuten
  • 6,092,250 secondes
  • ongeveer want we schreven het donderdag de 22 september 2016

En ga zo door, het afvinken van de dagen is begonnen. Maar uiteraard met de bekende slag om de arm, we weten niet wanneer Koning winter ons kou zal brengen en Frau Holle ons gaat verwelkomen met een hoop sneeuw. Hoe dan ook de winter komt eraan.

Met dit 21 miljoen euro kostende project zal de capaciteit verhoogt worden van 2000 personen per uur naar 3200 personen per uur en kunnen er maximaal 10 personen zitten in plaats van staan. Tevens zal de nieuwe Schönleitenbahn het nodige aan comfort met zich mee brengen en dat allemaal op het oude traject.

We hebben er regelmatig over geschreven, hier een overzicht van de updates over dit onderwerp:

Dit bericht zal niet de laatste zijn, aankomende winter zal het nodige aan video’s komen van deze lift. Voor nu moeten we het hier nog mee doen. PS vandaag, vrijdag 23 september 2016 is één van ons team in de buurt dus een nieuwe video update is in de maak.

Summittravel728x90

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht