Update Skiliftkarussell Winterberg

Update Skiliftkarussell Winterberg

Dalstation Panoramabahn

© Alpinforum

Wij schrijven natuurlijk voornamelijk over Oostenrijk en maken af en toe een uitstapje buiten dit mooie land. Nu gaan heel veel Nederlanders en Belgen naar Winterberg om daar weer is te oefenen voordat het grote werk begint in Oostenrijk. We nemen dus nu ook even een update mee vanuit Winterberg.

We hebben er al eerder over gehad maar dat was lang geleden, dus eindelijk weer eens een update van Winterberg. Het gaat hierom de sloop en nieuwbouw van een grote ergenis namelijk lift 24. De bekende transportband en het stukje geklun naar lift 15. Lift 15 is een sleeplift die je richting het bergstation zal moeten brengen op de Kappe, alleen moet je ook hier weer een stuk lopen.

Vooral als het druk is kun je deze twee liften het beste mijden. Gelukkig hebben de mensen van Skiliftkarussell Winterberg dit ook in de gaten. Men is druk bezig om zowel lift 15 als lift 24 te vervangen. De nieuwe lift zal een verbinding verzorgen tussen het dalstation van lift 25 en het bergstation van lift 14 op de Kappe.

Een ergenis minder lijkt dat ons.

Hebben jullie updates van dit gebied laat het ons weten want er is niet zoveel te vinden…en we willen toch een ieder op de hoogte houden.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...