Update uit Ellmau am Wilden Kaiser

Update uit Ellmau am Wilden Kaiser

We hebben weer wat te melden uit dit mooie plaatsje aan de Wilden Kaiser. Daar gebeurd echt heel veel. Corne heeft via de webcam zijn eerste gondel gespot die aan de Hartkaiserbahn hangt. Je moet wel even goed kijken maar het is een zwart stipje ?

Ellmau eerste gondel

Ook hebben we wat foto’s gespot op de facebookpagina van het Flycenter van Ellmau.

Ellmau Dalstation Ellmau Dalstation

Ellmau Herfstfeest Ellmau Dalstation

Dan is er ook nieuws mbt de weg die naar Ellmau leidt, de B 178 Loferer Strasse. Er wordt al een tijdje gewerkt aan de weg die voor een betere doorstroming zou moeten zorgen langs het dorp. Van de zomer was het nog een behoorlijke bouwplaats en er stond standaard een melkkoe langs de weg die flitst bij iets meer dan 50 km per uur ? Maar de tunnels, bruggen zijn gemaakt en nu maar hopen dat alles voor de winter klaar is.

Ellmau wegwerkzaamheden Ellmau wegwerkzaamheden

Gaan we weer even terug naar het bergstation van de nieuwe Hartkaiserbahn dan kregen we deze foto’s door via de Facebookpagina van de Bergbahnen van Ellmau Going.

Ellmau Bergstation Ellmau Bergstation

We sluiten we nog even af met de wekelijkse video die de Bergbahnen iedere week klaar zetten.

Mochten jullie ons nog niet hebben geliked op onze facebookpagina dan is het nu tijd om dat te doen. Je zou maar één van onze actie missen waarbij je zeker leuke items kunt winnen. Ga dan naar onze FACEBOOKPAGINA en liken maar.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×