Vacature Pistenbully Bergbahnen Hohe Salve

Vacature Pistenbully Bergbahnen Hohe Salve, we geven op de website van FANtastisch Oostenrijk ook wel eens aandacht aan vacatures. Vaak komen deze via Werken in Oostenrijk tot stand. Maar….. dit keer viel toch wel een hele leuke vacature op. In een skigebied en dit keer zelfs bij de Bergbahnen Hohe Salve.

In SkiWelt bij de Bergbahnen Hohesalve staan op dit moment een tweetal vacatures open. Wie weet wel iets voor jou!

SkiWelt Hohe Salve

De eerste vacature is er eentje in SkiWelt Itter of Hopfgarten. Verschillende werkzaamheden worden er aangeboden maar zeker is dat er in ieder geval skipassen verkocht gaan worden. Mocht je interesse hebben kijk dan HIER.

Pistebully

De tweede vacature is vaak een (kleine) jongens droom. Of deze droom er nog steeds is als je ouder wordt daar zijn we best benieuwd naar. Je kunt ook in het gebied van SkiWelt Hohe Salve een pistenbully gaan bedienen. Mocht je interesse hebben dan kun je voor meer gegevens HIER doorklikken.

Overigens zijn we best benieuwd of er Nederlanders zijn die al een tijdje zo’n job hebben vervuld op een pistenbully.

Werken in Oostenrijk banner

Mocht je overigens opzoek zijn naar een leuke baan in Oostenrijk dan kun je natuurlijk altijd de site van Werken in Oostenrijk bekijken. Wil je vanuit jou baan in Oostenrijk ook komend verslag doen dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar jou verhaal. Je kunt ons bereiken op info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht