Vacatures Werken in Oostenrijk 23 december 2022

Werken in Oostenrijk make it happen

Vacatures Werken in Oostenrijk 23 december 2022

Ben jij klaar voor een fantastische uitdaging? In een prachtige omgeving met een geweldig team en in je vrije uren de berg op… en er ook nog voor betaald worden!

Op de site werkeninoostenrijk.nl staan de meest leuke functies voor het komende winterseizoen. Onderstaand een aantal functies die we voor je hebben geselecteerd, maar er zijn er veel meer. Ben je benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op Werken in Oostenrijk daar tref je legio hele leuke functies aan.

Welke functies zijn er zoal voorhanden?

Werken in Oostenrijk Bundeslander

In het hoogseizoen zijn er meer dan 700 enthousiaste skileraren, sportshopmedewerkers, receptionistes en horecamedewerkers aan het werk. Deze medewerkers maken herinneringen voor het leven in restaurants, berghutten, bars, winkels, skischolen en ga zo maar door. Ook jij kunt binnenkort tot je enkels in de sneeuw staan;

  1. Ga naar de site www.werkeninoostenrijk.nl
  2. Maak een profiel aan, upload je CV en een recente foto
  3. Solliciteer op de vacatures die jou aanspreken

Het team van werkeninoostenrijk.nl zal je verder begeleiden naar de perfecte job voor jou. Enige wat jou nog te doen staat is inpakken en op naar OOSTENRIJK!

Grootste buitenlandse werkgever

Werken in Oostenrijk heeft het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in de Horeca en Wintersport en is tevens de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk. Werken in Oostenrijk werkt al meer dan 15 jaar samen met betrouwbare werkgevers waarmee ze het gehele seizoen constant in contact staan. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Duizenden mensen zijn je al voor gegaan, benieuwd naar de ervaringen? Bezoek dan de facebooksite van Werken in Oostenrijk. Hier vind je ervaringen van medewerkers die al een aantal jaar deel uitmaken van de WerkenInOostenrijkFamilie, ook geven zij een aantal goede tips!

Wanneer je voor Werken in Oostenrijk aan de slag gaat ben je in dienst van Werken in Oostenrijk. Je blijft ook verzekerd in Nederland (zorgverzekering) Ook val je nog steeds onder de Nederlandse belastingwet. Dit betekend bijvoorbeeld dat je bij onvoorziene omstandigheden je gewoon naar huis (NL) kunt.

Succes met solliciteren en maak er een FANtastische winter van.

Werken in Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Instagram Banner

Werken in Oostenrijk Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×