Vacatures Werken in Oostenrijk november 2019

Werken in Oostenrijk Bundeslander

Werken, op de site werkeninoostenrijk.nl staan de meest leuke functies voor het komende winterseizoen. Ook ben je in een geweldige omgeving aan het werk. Maar de berg op in de vrije uren dat hoort er natuurlijk allemaal bij en dat kun je een winterseizoen lang doen…en nog betaald worden ook.

Welke functies zijn er zoal voorhanden?

In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 enthousiaste skileraren en horecamedewerkers aan het werk. Dit kan zijn in restaurants, berghutten, bars, winkels, skischolen etc.

Werken in Oostenrijk

Grootste buitenlandse werkgever

Werken in Oostenrijk heeft het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in de Horeca en Wintersport en is tevens de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk. Werken in Oostenrijk werkt al meer dan 10 jaar samen met betrouwbare werkgevers en met deze werkgevers is veel contact. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Duizenden mensen zijn je al voor gegaan.

Als jij werkt in Oostenrijk ben je in dienst van Werken in Oostenrijk. Je blijft ook verzekerd in Nederland (zorgverzekering) Ook val je nog steeds onder de Nederlandse belastingwet.

Onderstaand een functie die we voor je hebben geselecteerd maar er zijn er veel meer. Ben je benieuwd neem dan zeker een kijkje op Werken in Oostenrijk dan tref je zeker meer functies aan. Succes met solliciteren en maak er een FANtastische winter van.

Werken in Oostenrijk sep 2019

Holland Snack Express 1200x400

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...