Vader en Zoon dag in Ischgl

Ischgl 8 april zoon Arjan de Wolff

Vader en Zoon dag in Ischgl

Na het avontuur in Lech en Warth is Arjan maar even doorgereden naar Ischgl omdaar ook van de diverse pistes te genieten.

“Wat is en blijft Ischgl toch een immens populair gebied. Het eerste wat opvalt als je komt aanrijden is het grote aanbod van luxe hotels en nieuwe appartementen, De ene is nog mooier dan de ander.

Ik ben een paar jaar niet geweest en dan zie je ook de veranderingen in het dorp. De grote parking lounge is helemaal klaar, grote M-preis aan de rand van het dorp en een nieuwe wellness. Daar waar je vroeger gratis op de “grote” parkeerplaats kon parkeren moet je nu €5 per dag betalen.
De liften kaarten zijn ook met de inflatie meegestegen €67 voor een dagkaart plus parkeren.

Ischgl 8 april 2023

Ik had het idee dat veel liften een paar tandjes langzamer draaide, misschien om energie te besparen. Helaas zat het weer niet heel erg mee en was het met erg weinig zicht ploeteren om naar beneden te komen.

De vers gevallen sneeuw vormde zich al snel tot dikke hobbels die je niet ziet aankomen. Aangekomen bij de nieuwe (2019 opgeleverde) Visnitz N2 lift. Wat is dit een verbetering, ook weer de nieuwe 8 zits zwarte liften.
Later op de dag nam de neerslag wat af en werd het wat lichter door de wolken heen.

In de middag hebben we nog een rondje via Samnaun gedaan, maar door de hogere temperatuur was de sneeuw veranderd in een zachte substantie.
In downtown Samnaun was het gezellig druk met veel winkelende mensen. Door een paar verdwaalde zonnestralen waren de terrassen her en der gevuld.

De dalafdaling naar Ischgl was vanaf het midden station van de Fimba baan niet meer te doen, tot in het dorp was het sluss en benen-breek sneeuw.

Ondanks de elementen van moeder natuur hebben we een leuke actieve dag gehad.

De groeten, Arjan de Wolff”

Arjan bedankt voor je bijdrage en hieronder nog een video.

Ischgl Apres Ski

Ischgl Apres Ski

Ischgl Apres Ski

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...