Vader en Zoon dag in Lech en Warth

Lech Warth

Vader en Zoon dag in Lech en Warth

Arjan dacht ik ga met mijn zoon even naar Oostenrijk voor een korte trip. Het werd skien in Lech en Warth en daarmee was het Vader en Zoon weekend geboren. Ook werd het qua weer er eentje met  bewolking en een zonnestraal.

“De vooruitzichten waren niet erg hoopvol maar gelukkig waren de weergoden goed gezind en was het vandaag (7 april 2023)  toch nog een prima skidag.

Vandaag hebben we de auto in Lech geparkeerd en zijn we de pistes gaan verkennen. Daar waar we de auto parkeerden was de temperatuur al boven nul en de sneeuw was al erg snel papperig. Gelukkig hoog in het Arlberg skigebied waren de condities een stuk beter. Mooie rode en blauwe pistes. Later op de dag veranderde ook deze pistes in hobbels en ijs.

We hebben een aantal pistes en liften in Lech en Warth aangedaan. Leuke blauwe pistes tussen de appartementen en hotelletjes in Lech. Leuk om daar te skiën en wat zal het gezellig zijn als de zon schijnt en er bakken sneeuw ligt.

Ik moet zeggen de pistes in Warth waren ook erg leuk om te doen. Blauw, rood en zwart naar beneden, dus echt voor iedereen een uitdaging.

Lech Warth

Onderaan een grote parkeerplaats met een lekker restaurant, terras, ligstoelen en wat après-ski. Verrassend leuk.

Daarna weer richting Lech met de verbindingslift. Deze lift staat ook in Kaprun, cabines en stoeltjesliften door elkaar op de lijn.

We zetten na een lekkere lunch bij “Der Wolf” koers naar down-town Lech, wat een rit, warm en  zware sneeuw slush puppy, echt benen breek sneeuw. Beneden aangekomen snel weer met de jaren-90-reclame lift omhoog. Hoger gelegen toch betere condities.

Helaas trekt het dicht en werd het zicht slecht, geen diepte meer.

Om 15.30 uur weer koers richting Ischl met gepaste snelheid 😊 Morgen weer een Vader en Zoon dag.

Al met al, fantastische vader zoon dag!

Lech Warth

Lech Warth

Lech Warth

Lech Warth

skioutlet 2022 grote banner

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...