De vakanties komen eraan

Saalbach Hinterglemm

De vakanties komen eraan

De vakanties komen eraan we zitten al weer op de helft van december, nog een week en de kerstgangers zitten weer in de alpen. Natuurlijk hoopt iedereen op winterse omstandigheden, meters sneeuw en een zonnetje. De meters sneeuw die liggen er op het moment niet en de zon is veelvuldig aanwezig op het moment.  Het weer is niet te koop, helaas. Maar als jullie de afgelopen dagen de video updates hebben gezien van ons op Facebook maar ook op deze website dan ziet het er zeker goed uit. Natuurlijk maken we een voorbehoud en dat is dat het met kerst een stuk drukker is. Maar afgelopen jaren is het ook gelukt en toen waren de omstandigheden echt een stuk slechter. We laten de beelden van afgelopen jaar maar niet zien…kijk ze zeker nog is van de afgelopen dagen terug. Wij hebben er tot nu toe van genoten.

Wij kunnen veel maar we kunnen niet toveren jammer genoeg, daarom willen wij jullie ook nog opvrolijken met andere beelden. Ondertussen gaan we bidden, hopen, duimen draaien, sneeuwdansje opvoeren en ga zo maar door. Hopende dat er een mooie dump komt. Voor degene die gaan met de kerst alvast een topvakantie gewenst.

De komende dagen zijn wij ook nog in Oostenrijk. Jullie hebben nog een video update tegoed vanuit het Skicircus SHLF. Ook staat nog op het programma het gebied van Kitzbühel en Kirchberg maar ook de gletsjer van Kaprun. Gewoon onze site in de gaten blijven houden.  Voor live beelden verwijzen we naar Facebook.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...