Val van dak na sneeuwruimen

CampingWelt Sneeuwscheppen

De grote hoeveelheid sneeuw dat de afgelopen dagen gevallen is eist meer slachtoffers, gelukkig niet allen dodelijk. Zo viel een 23 jarige van een dak na sneeuwruimen.

Dat sneeuw zwaar kan worden op de daken is al bekend, met de hoeveelheid wat er gevallen is en wat er nog gaat vallen is het belangrijk dat de daken sneeuwvrij gemaakt worden. Tijdens het sneeuwruimen in Scheffau viel de 23 jarige 7,5 meter naar beneden, het slachtoffer viel in een zandbak van de manege. Met verwondingen aan bovenarm en bekken is hij overgebracht naar ziekenhuis in Kufstein.

Artikel over hoe zwaar sneeuw kan drukken op de daken is hier te lezen.

Bron: tt.com

Scheffau

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Snowbreaks Oostenrijk Banner 1200x800

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×