Van den Berg Sport jouw Skischoen op Maat winkel

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Van den Berg Sport jouw Skischoen op Maat winkel

Het wintersportseizoen is inmiddels alweer in volle gang en geskied wordt er inmiddels op vele gletsjers. Wij zelf hebben ook al onze eerste skidag er op zitten. Ook is het tijd om je materiaal te checken voor jouw komende wintersport. Skischoenen vinden wij de allerbelangrijkste items. Als je eenmaal last heb van koude, knellende voeten dan kan dat behoorlijk je skivakantie verpesten.

Voordat wij in contact kwamen met Gert van den Berg hadden wij ook altijd maar last van die skischoenen. Wellicht herken je het wel. Om de 2 uur een berghut in en dat niet om een bakkie te doen maar om je skischoenen uit te doen. Voeten weer te warmen en dan kon je er weer tegen. Dat is inmiddels al jaren voorbij. De op maat gemaakte schoenen zorgde voor zoveel comfort dat je eigenlijk je skischoenen niet eens meer voelt en zo zou je het moeten hebben.

Bij Van den Berg Sport is men al jaren gespecialiseerd op skischoenen. Dat kun je ook wel zien want de gehele begaande grond die ademt skischoenen. Ook is de hele inrichting opnieuw ingericht en dat zou je zeker eens moeten zien.

De zaak van Gert heeft een behoorlijke opknapbeurt gehad en dat kunnen jullie ook zien in onderstaande video.

Als je geïnteresseerd bent om een skischoen op maat aan te meten bij Van den Berg Sport dan zul je een afspraak moeten maken.

De gegevens kun je hieronder bekijken en Driebergen ligt redelijk centraal in Nederland.

Van den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

website: Skischoen op Maat

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×