Van der Berg heeft ook Topski’s Van Deer

Van den Berg Van Deer Ski

Van der Berg heeft ook Topski’s Van Deer

Sinds wij kennis hebben gemaakt met Gert van den Berg en zijn sportzaak in Driebergen, hebben wij geen problemen meer ervaren met skischoenen. Maar Van den Berg Sport doet niet alleen in skischoenen. Ook biedt men ski’s aan. Ook hier kun je verwachten dat men in het hogere segment zit.

Als een van de weinige skishops in Nederland gaat men ook de Van Deer Ski verkopen. Achter het merk van Van Deer zit een heel bekend persoon, zowel voor de Nederlanders als de Oostenrijkers erg bekend. Marcel Hirscher voormalig topskiër, voor Oostenrijk uitkomend, is al een paar jaar gestopt als wedstrijd sporter.

Marcel die een Nederlandse moeder heeft en een Oostenrijkse vader wilde daar toch iets mee doen mbt de naam. Dat is gelukt en heeft zijn naam ontleent aan dit merk…. “Van” omdat dit uit het Nederlands komt en Hirsch is in het Engels vertaald “Deer”. Een nieuwe naar was geboren, Van Deer. Nu weten we ook dat Marcel Hirscher altijd de top van de top nastreeft en dat is te merken aan deze ski’s.

Gert en zijn zoon zijn super enthousiast over deze ski’s. Kijk vooral ook onderstaande video want de heren hebben deze ski’s getest.

Ben je geïnteresseerd in de Van Deer ski. Neem dan contact op met:

Van Den Berg in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

 

Van den Berg Van Deer Ski

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...