Van Skihelm naar Fietshelm

E-bike Mountainbike

Van Skihelm naar Fietshelm

Meestal gaat er bij ons wel wat tijd overheen dat we de skihelm inwisselen voor de fietshelm. Dit paasweekend dacht Jan daar toch wat anders over en ging in de ochtend skiën om vervolgens rond het middaguur op de mountainbike te stappen.

Jan maakt doorgaans als hij even tijd heeft ook de Tiktok video’s en heeft daar uiteraard tiktokvideo’s van gemaakt.

Deze video’s zijn ook op instagram en facebook te zien.

Voor ons zelf staat niet eerder een rondje op het programma voor eind april/begin mei. Dan kunnen jullie zeker weer wat video’s vanaf de mountainbike verwachten.

Ook kijken wij uit naar een mooi zomerseizoen  in de Oostenrijkse Alpen. Rond 18 mei gaan de diverse liften weer open voor het zomerbedrijf.

De video’s hierboven staan ook op Tiktok en Instagram. Hieronder kun je ze ook op deze kanalen bekijken.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...