Van Skilift naar Bierlift Video

Bierlift

Van Skilift naar Bierlift

We kregen een video binnen van de mensen die doorgaans in Oostenrijk allang bezig zijn met het bouwen van nieuwe liften. Maar ook de bouw van liften is stil komen te liggen. Of dit in alle dorpen al zo is dat kunnen we je niet bevestigen maar er zijn al een aantal projecten stil gelegd, helaas.

Maar deze lifthelden kunnen het niet laten. Dan maar een bierlift bouwen in de achtertuin. Zeker als je daar iedere keer omhoog zou moeten lopen dan is het toch makkelijk dat er zaken zoals bv een koud biertje gewoon bezorgd wordt met een lift. Daar is dus een video van. Wie zou er ook niet zoiets in de tuin of waar dan ook willen hebben.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...