Van sneeuwval naar weer een droge periode

Beelden waar we weer van dromen.

Van sneeuwval naar weer een droge periode. We hopen dat er snel meer sneeuw gaat vallen. De openingen van de skigebieden zijn pas in december maar een leuke laag sneeuw is wel wenselijk.

Vandaag staat in het teken van sneeuwval althans op plekken boven de 500 meter, plaatselijk kan er tot wel 20 cm sneeuw vallen.De neerslag zal in de loop van de dag afnemen waarbij de zon zich zal laten zien. De maximum temperaturen liggen rond de 7 graden, op 2000 meter liggen deze waarden tussen de -10 en -6 graden.

Morgen blijft het koud maar schijnt wel overal de zon, de ochtend start met vooral in het noorden en oosten lage bewolking. In de middag liggen de temperaturen tussen 1 à 8 graden, op 2000 meter ligt dit tussen de -6 en +1 graden.

sneeuwDe zondag starten we de dag weer ijskoud maar uiteindelijk zal het maximum stijgen naar 5 tot 13 graden waarbij de hoogste temperatuur in het westen. De zon laat zich veel zien ondanks dat de dag op sommige plekken met mist begint.

Na het weekend veranderd er niet veel en kunnen er wat wolkenvelden voorbij drijven, maar de zon zal zich veelvuldig laten zien. Op maandag kan in de middag ten noorden van de Donau het wat licht gaan regenen. Dit alles met middagtemperaturen tussen de 6 en 14 graden. Koning winter heeft weer een kleine prik uitgedeeld, nu is het wachten op de volgende prik of misschien wel een dump.

sneeuwMorgen meer over het weer en de grote vraag is wanneer Koning Winter zich weer laat zien. We kijken uit naar een goede dag met sneeuwval.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht