Vandaag stormachtig in de bergen VIDEO

Brixen im Thale Langlaufbahn Brixental

Vandaag stormachtig in de bergen

We zijn weer terug in Oostenrijk en ook even voor wat langere tijd. Zaterdag begint de Krokus of te wel de voorjaarsvakantie en wij pakken de eerste week mee. Dat betekent dat jullie weer 10 dagen mee kunnen genieten van onze live video maar ook zeker de updates op onze website. Op de sociale media zullen we dan ook weer te vinden zijn.

vandaag zaten we in twijfel of toch even de pistes op te gaan. In de ochtend geen tijd en in de middag toen we wilden gaan…toen kregen we het bericht dat er al veel liften gesloten waren en dat meer zouden gaan volgen. Stormachtig weer daar hebben we in de bergen ook last van.

In het dal was het ook goed te merken dat het behoorlijk aan het waaien was. We hebben nog wel een live update gedaan op facebook.

Het zou morgen minder gaan waaien maar de temperatuur zou ook omhoog knallen. Dat betekent dat we het hoger op moeten gaan zoeken. Waar we gaan skiën…nog geen idee maar dat zien jullie morgenochtend vanzelf wel weer als we live gaan op facebook en instagram.

Sneeuwscheppen Parkeerplaats schoen maken

Als je dan aankomt in Oostenrijk wacht er altijd een verrassing. De parkeerplaats schoonmaken. Dit keer lag er een halve meter maar we hadden wat hulptroepen.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...