Vanmiddag klaarde het op in het Inntal en waar nog meer?

Vanmiddag klaarde het op in het Inntal en waar nog meer?

Hierboven onze video update op facebook die we aan het einde van de dag hebben gemaakt. De hele dag waren we overigens elders te vinden. We hebben een dagje in het Pitztal beleefd. De gletsjer was een bezoekje waard maar helaas werd het zicht na 12 uur steeds minder. We hebben dan ook de middag maar gelaten voor wat het was.

Toen we het dal uitreden en we kwamen in de buurt van Innsbruck kwam de zon er aardig doorheen.

Innsbruck Patscherkofel

Mooi uitzicht op de Patscherkofel

Hoe dichter we bij ons thuis front kwamen (Brixental) werd het alsmaar mooier. Wellicht dat dit een leuk intermezzo is. Gisteravond kwam het met bakken naar beneden en dat was geen sneeuw. Ja… heel hoog op de berg werd er wel sneeuw waargenomen. Op de Pitztaler Gletsjer waar wij waren was een mooie laag sneeuw gevallen overigens (een video uopdate moeten we nog maken maar die komt snel)

Bekijk hieronder de plaatjes nog maar eens.

A12 Inntal

A12 Inntal

Bloemkool wolk

Itter Afdaling Itter

Itter Afdaling Itter


Westendorf en de dalafdalingen

Westendorf en de dalafdalingenKitzbühel Kitzbüheler Horn

Kitzbühel Kitzbüheler Horn

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...