Vanmiddag om half 2 persconferentie Oostenrijk!

Zillertal Arena goede geprepareerde pistes

Vanmiddag om half 2 persconferentie Oostenrijk!

Vanmiddag is er zekerheid inzake of de Nederlanders samen met een aantal andere landen bij een bezoek aan Oostenrijk eerst in Quarantaine zouden moeten gaan. Dat zou dan gaan om 10 dagen terwijl je je na 5 dagen vrij zou kunnen testen.

Dat is voor vele een brug te ver als je maar 1 week op vakantie zou kunnen gaan. Gisteren is via de Tiroler Tageszeitung al melding gemaakt dat dit zou gaan plaatsvinden. Ook in Oostenrijk is het vaak zo dat wat er uitgelekt wordt de volgende dag wordt aangenomen (net al in ons eigen land) Of dit keer dat ook gaat gebeuren?

Wij hopen uiteraard op een grote NEE maar er wordt op dit moment wel over gesproken. Er moet ook door ons gewerkt worden en we kunnen niet op de minuut zaken publiceren. Wel hebben een link gevonden waar je de persconferentie kan zien.

Deze persconerentie is HIER te bekijken vanaf half 2. Later zullen we zeker nog een bericht maken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...