Veel neerslag richting het weekend

Veel neerslag richting het weekend.

Herfstachtig weer neemt het over van de zomer, er staat een nat weekend voor de deur.

Vandaag trekt er een koufront vanuit het westen het land over. Dit front brengt veel regen- en onweersbuien met zich mee dat lokaal voor wateroverlast kan zorgen. De eerste buien vallen al vroeg in Vorarlberg terwijl de regen en onweer pas halverwege de middag het oosten weet te bereiken. De wind is stevig tot krachtig met een maximum tussen de 18 en 26 graden.

Morgen verloopt weer regenachtig en ook kunnen de regen- en onweersbuien zwaar zijn. In het oosten zal de regen pas in de avond arriveren tot dan zal daar de zon ook nog te zien zijn. Er waait een matige wind en maximum temperatuur komt uit tussen de 18 en 26 graden.

Weekend

Ook het weekend verloopt nat maar de zon zal ook te zien zijn. Er waait op beide dagen een stevige noord tot noordwesten wind met op zaterdag een maximum tussen de 17 en 25 graden. Zondag wordt het iets minder warm namelijk maximaal tussen de 16 en 23 graden.

Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Mesnerwirt Westendorf

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...