Veel regen in de Kitzbüheleralpen, gaat dat goed?

Veel regen in de Kitzbüheleralpen, gaat dat goed?

Vanmiddag werd er al een waarschuwing afgegeven in het bezirk Kufstein en Kitzbühel. Iets waar wij precies tussen in zitten. Op dit moment valt er erg veel regen in de Kitzbüheleralpen. We zien ook op een aantal kaarten dat ook de beekjes aan het stijgen zijn. Natuurlijk is de situatie lang niet zo erg als in Zuid oost Nederland, Belgïe en Duitsland maar we zien wel het waterpeil rap stijgen.

Hieronder 2 beekjes in Söll en de Kitzbüheler Ache

Hieronder de situatie in Hallein

Laten we hopen dat het zo blijft en dat er nergens een vervelende situatie gaat ontstaan. Zondag zou er ook nog wat aan regen gaan vallen… Als we voorzichtig kijken naar de nieuwe week dan gaat het aardig opknappen. Morgenochtend staat er weer een nieuwe weerbericht om 8 uur.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht