Veel sneeuw gevallen in de skigebieden van Oostenrijk

De winter is weer helemaal terug

Veel sneeuw gevallen in de skigebieden van Oostenrijk

De afgelopen 2 dagen is het weer behoorlijk feest geweest als het gaat om sneeuwval. Zelf hadden we dit liever gezien half februari maar het weer kun je niet dwingen. Nu zijn er tientallen centimers gevallen en zoals het het er nu naar uitziet is dat een mooie bodem voor de aankomende Pasen. In sommige laaggelegen gebieden onder de 2000 meter zal er vast nog wel wat te skien zijn.

Ga je een stuk hoger dan kom je ook al snel uit op een gletsjer. De sneeuw die daar gevallen is die zal er nog zeker wel liggen en als we de temperatuur op de lange termijn zien dan blijft de sneeuw ook gewoon goed.

Met andere woorden als je nog zin hebt om te skiën met de Pasen dan wisten wij het wel. Hieronder een aantal plekken waar ze nog even blij zijn met de sneeuw die gevallen is.

We zijn benieuwd wie er nog gaan de komende weken en als je gaat…laat dan een leuk bericht achter voor ons.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×