Veel zon, warm maar ook kans op een verkoelende regenbui

Veel zon, warm maar ook kans op een verkoelende regenbui

Voor de komende dagen is er niet heel veel soeps te vertellen. Het is aangenaam warm en in de loop van de week weet de temperatuur er elke dag een streepje bij te prikken.

ZATERDAG:

Vanuit het westen komt hogedruk onze kant op. Dit betekent een aangenaam weerpatroon. Hier en daar is er zeker nog een stapelwolk aanwezig en zo nu en dan kan er wellicht een regenbui uitgeperst worden. De grootste kans op wat neerslag ligt een beetje ten oosten van Lienz – Salzburg. Veel zal dat niet zijn omdat de hogedruk de neerslagactiviteit onderdrukt. De temperaturen liggen rond de  22°c in het westen tot 28°c in het oosten.  Het nul-graden niveau trekt zicht terug boven de 3200 meter.

ZONDAG:

Aan de noordelijk Alpenrand kan er op zondagochtend wellicht nog een bui overwaaien. In de middag wordt het droger en zonniger. Door een stevige noordelijke wind wordt het niet meer zo warm als op zaterdag. Toch is het aangenaam met temperaturen van 18° tot 25°c graden.

DE VERDERE TREND:

Vanaf maandag wordt het stralend zonnig en warm. De temperaturen stijgen richting de 30°c.  Er staat een matige noord- tot noordoostelijke wind en het is kraakhelder. Ook dinsdag en woensdag zijn een copy/paste van maandag. Pas vanaf donderdag zijn er weer serieuze neerslagsignalen. Dat zien we dan later wel weer.

Fijn  Weekend!

Ronaldo

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...