Verbaasde skiërs waterval op piste Hochzillertal

Hochfugen jan 2019

Bovenstaande foto is ter illustratie, deze is gemaakt in Hochfügen.

Waterval Hochzillertal, verbaasde skiërs door waterval in Hochzillertal waar in het skigebied Kaltenbach een vloedgolf van water de piste overging. Aanleiding was een defect in de toevoer.

Door een defecte klep die de watertoevoer richting het pompstation onder de Wedelhütte regelt kwam water op de piste. Dit pompstation ligt 500 meter onder de Wedelhütte. Het lek kon binnen een kwartier gerepareerd worden, maar dat kon niet voorkomen dat water over de piste stroomde. De getroffen piste veranderde in een modderige rivier en werd gesloten maar niet voordat spectaculaire foto’s werden gemaakt.

Het betrof hier de zwarte piste 13 bij de Wedelexpress. Het incident heeft geen invloed gehad op de opening van het skigebied. Zoals te zien is op de interactieve kaart van Hochzillertal is deze piste gewoon geopend.

Bron: tt.com

Colada Sport2000 banner

Reclamelab

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht