Verbinding Zell am Ziller en Gerlos heropend

Zell am Ziller Sportivabfahrt

Afdaling Zell am Ziller ter illustratie.

Verbinding Zell am Ziller en Gerlos heropend. Was er eerder slecht nieuw te lezen, nu is deze verbinding weer geopend.

Eerder kwam er slecht nieuws dat de verbinding tussen Zell am Ziller en Gerlos wegens te weinig sneeuw gesloten was. Hoe lang deze sluiting zou zijn was niet bekend. Inmiddels is er op de sociale kanalen bekend geworden dat deze verbinding toch weer open is gegaan.

Seizoensopening

De opening van het seizoen was al eerder uitgesteld ook door te weinig sneeuw. Door de sneeuwcondities en de weer situatie moest men helaas besluiten om de opening ,die eerst op 3 december gepland stond, uit te stellen naar 8 december. Op 14 december werd de verbinding tussen Zell am Ziller en Gerlos nog geopend maar dit wordt op 22 december ongedaan gemaakt.

Zoals te lezen is in onze dagelijkse weerbericht is de kans op veel sneeuw redelijk klein. Daarmee zou een snelle opening van deze verbinding niet spoedig zijn, toch is het sneller gebeurd dan verwacht.

Meer informatie ga naar zillertalarena.com of kijk op onderstaande interactieve kaart.

ChaletsPlus Banner Groot

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...