Vergeten pistes in SkiWelt de Götschenafdaling

Brixen im thale Götschenafdaling

Vergeten pistes in SkiWelt de Götschenafdaling, we gaan het dit keer eens hebben over pistes die niet vaak gebruikt worden. Dat kan een aantal redenen hebben. Het kan uit de route liggen of er zit meestal een sleeplift bij. Mensen kiezen dan vaker voor het comfort van een stoeltjeslift terwijl het geweldige pistes zijn die je dan misloopt.

We hebben afgelopen week 2 van dit soort pistes op beeld vast gelegd. De eerste is de Gotschenafdaling in Brixen im Thale. De 2e ligt in Ellmau, daar gaan we later over berichten en…we moeten ook weer terug want in Ellmau liggen er zelfs 2. Maar dat gaan jullie allemaal wel weer zien op FANtastischoostenrijk.nl.

De Götschenafdaling

Deze afdaling is voor de mensen die op CampingWelt zitten zeker bekend want je skiet aan het einde van deze afdaling zo de camping op. Deze piste is een natuursneeuw piste en bij voldoende sneeuw is het echt een aanrader. Je komt op de camping uit en daar is weer een lift waarmee je weer terugkeert op de kandlerafdaling die je weer richting het dalstation van Brixen im Thale brengt.

Het laatste gedeelte van deze piste door het bos met veel bochten is echt heel leuk. Als je precies weet hoe de bochten lopen kun je er echt “door heen knallen” Maar let op bij de laatste bocht. Je zal niet de eerste zijn die daar het “net ” ingaat.

Benieuwd naar deze piste? Bekijk de beelden dan maar.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...