Verse sneeuw gevallen Video Oostenrijk 25 november 2023

Kitzbühel Hahnenkamm

Bij de Hahnenkamm in Kitzbühel ook al weer een aardig portie sneeuw gevallen

Verse sneeuw gevallen Video Oostenrijk 25 november 2023

Gistermiddag is het gaan sneeuwen in Oostenrijk. Dat was het zeker nog niet overal. Later is in de nacht pas de sneeuw gaan vallen bij de hoofdkam. Bv Zell am See Kaprun daar kwan de sneeuw wat later maar het is goed te zien dat daar ook sneeuw ligt tot in het dal. Hoeveelheden nog geen idee. De andere skigebieden hebben ook een laag gekregen en op dit moment sneeuwt het er nog steeds.

Of de hoeveelheden die voorspeld zijn ook gaan vallen dan kunnen we pas bekijken na het weekend.

Er staat een video klaar van de webcam camera’s waar we nog iets konden zien.

Er gaat komende week zeker nog wat sneeuw bijvallen. Hoeveel dat is? Volg ons dagelijks weerbericht op FANtastisch Oostenrijk en je weet het…in ieder geval wat de voorspelling is.

Scheffau

Westendorf

Het dal in Westendorf is ook weer helemaal wit

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×