Vespa Scooter Event Alp Days Zell am See

Vespa Alp DaysVespa Scooter Event Alp Days Zell am See

Een leuk evenement in Oostenrijk dat is Vespa Alp Days Zell am See. Het grootste scooter event in de alpen. Dit event duurt altijd een dag of tien en de laatste rit is 9 juni 2024.

Het is een 10 daagse evenement in en rond Zell am See waar de bekende Vespa scooter het centraal middelpunt is, die dagen is Zell am See de scooter hoofdstad van Oostenrijk. De editie trekt ieder jaar vele deelnemers en je moet je zeker ook vroeg opgeven want vol is vol.Voor de hoofdevents die vanaf 6 juni starten zijn maar 1000 plaatsen te vergeven anders wordt het te druk.

Vandaag 6 juni 2024 is er een mooie rit naar Kitzbühel waar de Kitzbüheler Horn beklommen gaat worden. De Kitzbüheler horn hebben wij begin mei nog beklommen maar dan wel met de Mountainbike.

Zaterdag 8 juni staat het event van deze week op het programma. Een rit die vanuit Zell am See naar de Grossglockner Hochalepnstrasse gaat leiden. Het lijkt ons een geweldige rit om te doen met de Vespa. Wie heeft deze rit wel eens met een Vespa gemaakt. Graag je reactie op facebook of als je een leuk verhaal hebt dan mag je dat best plaatsen op onze site. Stuur dan een e-mail naar info@fantastischoostenrijk.nl

Het complete programma is hier te vinden.

Vespa Alp Days

Intersport Twinsport banner 1200x700 Zomer 2024

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×