Vesting Kufstein al eens een kijkje genomen?

Vesting Kufstein

Vesting Kufstein, veel Nederlanders vertrekken jaarlijks naar Oostenrijk en mocht je dan aan de kant van Kufstein Oostenrijk in rijden dan valt je toch zeker wel de Vesting Kufstein op. Snel even zwaaien denken de meeste en dan door naar de bestemming. Maar deze vesting Kufstein is zeker ook te bezichtigen en het is de moeite waard.

Van Frans Voogt kregen we een verslag binnen.

“Al jaren reden wij er een aantal malen per jaar langs en was hij van verre te zien, reden te meer om de Vesting Kufstein is eindelijk eens te bezoeken.

Vesting Kufstein

Na het bezoekerscentrum biedt de Panoramalift Kaiser Maximilian bij het omhoog gaan al een mooi uitzicht over Kufstein. De sportievelingen kunnen met de overdekte trap/wandelpad.

Vesting Kufstein

Eenmaal boven heb je prachtig uitzicht in verschillende richtingen en kun je diverse gebouwen in hun oorspronkelijke staat bekijken waaronder de Keizertoren met celvleugel, het Ruïnbastion, het Kruitmagazijn, de Folterkamers, het Artillerie-Laboratorium, de Rotsgang, de Watervoorziening met putten van meer dan 50 meter diep en nog veel meer.

Een bezoek brengen is echt een aanrader, neem wel de tijd, je kunt er gemakkelijk 3 á 3,5 uur vertoeven en als je in het bezit bent van een Gästekaart in de buurt (wij hadden de Brixner Gästekarte) dan kan dat 10% schelen op de entreeprijs.

Frans Voogt”

Vesting Kufstein

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht