Video 3K-Konnection Kaprun Bergstation

Kaprun 3K K-onnection

Video 3K K-onnection Kaprun Bergstation, afgelopen week hadden we al van Peter opnames doorgekregen van de testrit van de nieuwe 3K K-onnection bahn. Dit keer kregen we wederom beelden maar nu vanaf het bergstation van de 3K-Konnection.

De beelden zijn dus gemaakt aan het begin van het gletsjergebied van de Kitzsteinhorn.

Ook met het samengaan van deze 2 skigebieden (Maiskogel en Kitzsteinhorn) alsmede de aansluiting die gemaakt gaat worden met het skigebied Zell am See en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is er ook 1 skikaart ontwikkeld. De Ski Alpin Card. Wil je hier meer over weten? Lees dan dit bericht van ons HIER eens na.

Kaprun 3K K-onnection

Kaprun 3K K-onnection

Peter weer bedankt voor jou update en mochten er meer mensen in Oostenrijk zijn om een update te doen uit welk gebied dan ook dan horen we graag van jullie.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×