Video Afdaling Brixen im Thale en kijk zelf hoe goed het is

Video Afdaling Brixen im Thale en kijk hoe goed het is

SkiWelt

Video Afdaling Brixen im Thale en kijk zelf hoe goed het is. Wij zijn een paar dagen in verschillende gebieden in de Kitzbüheleralpen. Vandaag was het de beurt aan SkiWelt. Hierboven was nog de langste wachtrij te zien van het hele gebied ?

Toen wij gisteren vertrokken uit Nederland waren we benieuwd wat we konden verwachten. “Einheimischen” hadden ons al verteld dat het echt geweldig skiën was, je moest dan wel op de piste blijven. Aan deze opmerking was niets aan gelogen. De pistes lagen er bij als een droom. Natuurlijk komt dit ook doordat het erg rustig was. Maar wat wel opviel was dat de sneeuw perfect was. Geen ijsplaten te zien en dat is toch ook wel lekker dat je overal vanaf kon knallen.

Morgen krijgen jullie onze video van deze dag te zien maar nu willen we jullie al een afdaling laten zien. Kijk zelf maar en je ziet dat de kwaliteit van de sneeuw erg goed was.

De komende 3 dagen zitten we iedere dag in een ander gebied. Waar het morgen is? Een kleine tip, bekijk Facebook maar daar brengen we een paar Live Video’s…kijken jullie mee?

PS hebben jullie al het weerbericht gelezen van Jeroen. Dit kan HIER. Morgenochtend de video die we vandaag hebben opgenomen…

SkiWelt

Summittravel728x90

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×