Video Afdaling naar Schmiedingerbahn op de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Video Afdaling naar Schmiedingerbahn op de Kitzsteinhorn

We zijn al een tijdje niet op een gletsjer geweest. Dat komt ook dat in januari we prima skiweer hebben gehad in de lager gelegen skigebieden. Dan blijven we ook bij de gletsjers vandaan. Het zou kunnen dat we komende week weer wat tijd gaan inruimen op gletsjers. Het gaat wat warmer worden en er zou ook wat vloeibare neerslag gaan vallen. Dat zou vreselijk jammer zijn. Een zelfde situatie hebben we ook meegemaakt vlak voor de kerst. Gelukkig is er niet zoveel regen voorspeld als destijds. Laten we maar even afwachten hoe dit gaat aflopen.

We zagen in ons archief nog een afdaling staan op de Kitzsteinhorn naar de Schmiedingerbahn. Deze staat hieronder klaar.

Vaak als wij zo n video zien dan krijgen we weer zin om te gaan skiën en jullie?

Stubaier Gletsjer

Nog opzoek naar een plekje in Oostenrijk. Kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×