Video Afdaling naar Schmiedingerbahn op de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Video Afdaling naar Schmiedingerbahn op de Kitzsteinhorn

Nu er redelijk positief nieuws is mbt sneeuw die is gaan vallen of nog komt zou het best eens kunnen zijn dat er meer mensen voor bv een lang weekend naar Oostenrijk afreizen. Natuurlijk spreken we ook voor ons zelf want wij willen dolgraag weten hoe de pistes vanaf 19 januari 2023 zijn dus wij gaan weer wat updates maken. Als alles volgens planning verloopt gaan we deze dag in ieder geval even bij de Hahnenkamm kijken waar er een afdalingstraining wordt afgewerkt.

Maar we willen jullie ook zelf weer een afdaling laten zien. Nog niet uit het skigebied van Kitzbühel maar gewoon vanuit Kaprun, op de Kitzsteinhorn.

Vaak als wij zo n video zien dan krijgen we weer zin om te gaan skiën en jullie?

Stubaier Gletsjer

Nog opzoek naar een plekje in Oostenrijk. Kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...