Video afdaling Westendorf FANtastische Piste

Westendorf Alpenrosenbahn Turner

Vanavond laten we de video update zien die we in Westendorf hebben gemaakt. Maar we willen jullie ook alvast een piste laten zien. Gestart bij de Talkaser en vervolgens vanaf het middenstation de heerlijke blauwe piste genomen tot het dalstation van de Alpenrosenbahn.

Moeten we het nog over de sneeuw hebben…nee toch zeker. Er ligt zoveel poedersneeuw op de pistes zodat de pistes echt FANtastisch zijn. Kom het maar checken of check hieronder de video die we in elkaar hebben gezet.

Vanavond dus de Video Update dan zien jullie meer vanuit Westendorf.

Westendorf Alpenrosenbahn

Met deze FANtastische condities zou je eigenlijk in Oostenrijk moeten zijn als je van skiën of boarden houd. Een paar dagen naar Oostenrijk, het kan. Kijk eens op onze accommodatiepagina. Wie weet komen we jullie wel tegen…

Westendorf Fleiding

Wellicht een nieuwtje. Op de foto hierboven zie je de Fleidinglift…… Dit is waarschijnlijk de oudste lift in het gebied van Westendorf. Zoals het er nu uitziet gaat deze lift vervangen worden. Details hebben we nog niet maar zodra we meer weten gaan jullie dat horen.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...