VIDEO Met een AUDI de Mausefalle oprijden

Kitzbühel Mausefalle

VIDEO Met een AUDI de Mausefalle oprijden

Wat een gave beelden vanaf de Streif. Jullie weten vast wel wat de Streif is toch. De legendarische afdaling Kitzbühel wordt daar altijd gehouden.

Nou zijn er een aantal beroemde stukken op dit parcours die iedereen wel kent maar op één stukje daar hebben we wat leuks gespot.

De Mausefalle, die ligt ongeveer 150 meter van het starthokje en de profs springen daar tussen de 60 en 80 meter ver…maar nu dacht men bij Audi het omgekeerde. Met een Audi de Mausefalle oprijden. 85% is deze helling. Menig skiër die gaat daar al niet naar beneden maar om daar nu met een auto omhoog te rijden? Kijk zelf maar. Overigens de auto werd aangedreven door een volledige elektrische motor, erg krachtig dus… en wellicht zien jullie nog een kabel die gespannen is:)

Kitzbühel Mausefalle

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...