VIDEO Met een AUDI de Mausefalle oprijden

Kitzbühel Mausefalle

VIDEO Met een AUDI de Mausefalle oprijden

Wat een gave beelden vanaf de Streif. Jullie weten vast wel wat de Streif is toch. De legendarische afdalingin Kitzbühel wordt daar altijd gehouden.

Nou zijn er een aantal beroemde stukken op dit parcours die iedereen wel kent maar op één stukje daar hebben we wat leuks gespot.

De Mausefalle, die ligt ongeveer 150 meter van het starthokje en de profs springen daar tussen de 60 en 80 meter ver…maar nu dacht men bij Audi het omgekeerde. Met een Audi de Mausefalle oprijden. 85% is deze helling. Menig skiër die gaat daar al niet naar beneden maar om daar nu met een auto omhoog te rijden? Kijk zelf maar. Overigens de auto werd aangedreven door een volledige elektrische motor, erg krachtig dus… en wellicht zien jullie nog een kabel die gespannen is:)

Kitzbühel Mausefalle

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht