Video Camping, Caravan te koop en Restaurant beginnen?

CampingWelt Brixen im Thale

Video Camping, Caravan te koop en Restaurant beginnen?

Gisteren hebben we weer afscheid genomen van het Brixental bij zomersweer. Ook was er aan ons verzocht om nog een stukje van de camping te laten zien. We hebben dan ook maar een rondje gemaakt en er stond ook nog een caravan te koop. Wij weten uit ervaring dat je daar altijd snel bij moet zijn.

Hieronder de video die we gisteren opnamen en wil je de caravan zien dan zie je eea voorbij komen vanaf 2 minuut 50.

De voordelen van een eigen plekje hebben we al talloze malen benoemd. Als we dan toch iets moeten noemen…. aankomen wanneer je wil en weggaan wanneer je wil. Niet meer op zaterdag aankomen of naar huis gaan en …. het is dan ook thuiskomen.

Klik HIER en dan kom je bij de link naar marktplaats.

CampingWelt Caravan Te Koop 22 mei 2023

Wij hebben overigens weer een paar geweldige dagen gehad. Live op facebook en instagram heb je natuurlijk al wat kunnen zien. Er komen nog video updates aan van het Jacobskreuz, Ellmau, Westendorf en de Griessbachklamm in Erpfendorf. Hou onze website maar in de gaten.

Restaurant beginnen op de Camping in Brixen im Thale? Ja dat kan dus ook als je daar echt intersse in zou hebben dan kun je contact opnemenmet de camping. Zie voor hieronder een telefoonnummer.

Campers zoekt huurder

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×