Video CampingWelt Brixen im Thale 11 december 2018

CampingWelt

Een paar dagen geleden was Kees Verwijmeren op de camping in Brixen im Thale (CampingWelt) Gemist klik dan HIER. Maar we hebben een nieuwe video binnen gekregen en er is een kijkje genomen bij de campinglift. Niet onbelangrijk want die moet wel gaan draaien vanaf de Kerstvakantie. Vanuit deze lift kun je zonder auto geheel SkiWelt in en je hebt ook aansluiting naar de skigebieden van Kirchberg en Kitzbühel. Dan praten we al snel over 450 kilometer dat je zou kunnen skiën vanaf deze lift!

Waarschijnlijk zijn wij er zelf komend weekend ook weer (op onze thuisbasis) Dat betekent zeker dat we weer live op facebook gaan komen. Het is de bedoeling dat we in 3 verschillende skigebieden opnames gaan maken. Welke dat zijn? Dat is nog een verrassing. Doe maar een gokje.

CampingWelt

CampingWelt

CampingWelt

CampingWelt

CampingWelt

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...