Video Dalafdaling op een Zuid Helling, Hoe liggen die er bij?

RTL Weer Brixen im Thale 26 jan 2020

Video Dalafdaling op een Zuid Helling, Hoe liggen die er bij? We waren afgelopen zondag in het gebied van Scheffau en zijn toen nog teruggegaan via Brixen im Thale.

De enige piste die dit jaar een probleem is in SkiWelt is die van de dalafdaling van Brixen im Thale. Deze piste ligt pal in de zon en daar hebben we heel veel van gezien de afgelopen maand, de zon dan. Ook laat de sneeuwval te wensen over. Maar de piste is toch open. Dus we laten deze piste ook eens zien hoe deze erbij ligt. Ook zie je in de video nu het verschil in een noord en zuidhelling. dit neemt niet weg dat alle andere pistes er gewoon geweldig bij liggen maar dat hebben jullie de afgelopen weken wel kunnen zien.

Brixen im Thale Afdaling Nieding

Brixental Nieding

Overigens vandaag heeft het weer gesneeuwd tot in het dal. Van Jan Huibers kregen we nog een foto toegezonden.

Brixental 29 januari 2020

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Holland Snack Express 1200x400

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...