Video Dalafdalingen skigebied Kitzbühel Kirchberg

Video Dalafdalingen skigebied Kitzbühel [block]0[/block]

Resterhöhe

Video Dalafdalingen skigebied Kitzbühel Kirchberg, We gaan jullie eerst 2 complete afdalingen laten zien. Dit doen we ook omdat er veeel liefhebbers van zijn maar ook om thuis in Nederland te laten zien dat er heerlijk te skiën is op dit moment in de Kitzbüheleralpen. Jullie hebben al wat updates gezien maar we blijven de goede beelden voorschotelen.

We beginnen bij de afdaling Brunn. Deze ligt in Kirchberg en hebben we zelf benoemd als afdaling van de dag. Het eindpunt ligt bij de Pengelstein I.

Pengelstein

De 2e afdaling die we willen laten zien is die in het gebied bij Resterhöhe.  Daar gaan 2 afdalingen naar beneden. Wij hebben gekozen voor die naar Pass Thurn. Ga ook daar maar voor zitten. Wij blijven zeggen dat de sneeuw echt top is. Nu hopen we wel dat dit zo blijft want volgende week komt de eerste grote groep vakantiegangers de Alpen in. Wat zou het mooi zijn als dezelfde condities zouden heersen.

Wie weet gebeurd er ook nog wel wat op de weerkaart. Daar zal Weerman Jeroen jullie over berichten. Blijf dit dan ook maar volgen.

Maar voor nu…. beleef de afdalingen. Skiën jullie mee?

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht