Video Deltavlieger start vanaf Fleckalm

Deltavlieger Fleckalm

In de bergen zie je ongetwijfeld zowel in de zomer als winter mensen die gaan paragliden. Ben je wel eens meegeweest op zo’n vlucht of vlieg jezelf dan weet je dat je kunt genieten van de stilte in de lucht maar ook zeker van een adembenemend uitzicht.

Maar…. ik heb zelf nog nooit echt een Deltavlieger van start zien gaan. Ook nog eens op een plek waar ik ook best wel vaak kom. De startplank had ik nog nooit zien liggen…of deze er al lang ligt dat weet ik dus ook niet. Wie weet het?

Maar niets vermoedend kwamen wij de lift uit van de Ehrenbachhöhe en dan kijk je ook meteen recht in het gezicht van deze Deltavlieger. Meteen de camera gepakt en bekijk zijn start en hoe vrij als een vogel deze man naar beneden zweeft…. alhoewel we zijn hem nog een tijdje gevolgd maar de Deltavlieger ging steeds hoger vliegen. Iets van thermiek…zeker toen hij boven het dal vloog… daar was de sneeuw al weg en dan pak je toch iets van thermiek…tenminste dat denk ik. Wie het beter weet mag het zeggen of schrijf daar eens iets leuks over. We zijn best wel eens benieuwd naar jou vliegervaring.

Deltavlieger Fleckalm

Deltavlieger Fleckalm

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht