Video Deltavlieger start vanaf Fleckalm

Deltavlieger Fleckalm

Video Deltavlieger start vanaf Fleckalm

In de bergen zie je ongetwijfeld zowel in de zomer als winter mensen die gaan paragliden. Ben je wel eens mee geweest op zo’n vlucht of vlieg jezelf dan weet je dat je kunt genieten van de stilte in de lucht maar ook zeker van een adembenemend uitzicht.

Maar…. ik heb zelf nog nooit echt een Deltavlieger van start zien gaan. Ook nog eens op een plek waar we best normaal gesproken vaak komen. De startplank had ik nog nooit zien liggen…of deze er al lang ligt dat weet ik dus ook niet. Wie weet het?

Maar niets vermoedend kwamen wij de lift uit van de Ehrenbachhöhe en dan kijk je ook meteen recht in het gezicht van deze Deltavlieger. Meteen de camera gepakt en bekijk zijn start en hoe vrij als een vogel deze man naar beneden zweeft…. alhoewel we zijn hem nog een tijdje gevolgd maar de Deltavlieger ging steeds hoger vliegen. Iets van thermiek…zeker toen hij boven het dal vloog… daar was de sneeuw al weg en dan pak je toch iets van thermiek…tenminste dat denk ik. Wie het beter weet mag het zeggen of schrijf daar eens iets leuks over. We zijn best wel eens benieuwd naar jou vliegervaring.

Deltavlieger Fleckalm

Deltavlieger Fleckalm

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht