Video Ellmau en de Tirol Lodge

Wildenkaiser

Op 17 augustus 2018 hebben  we een bezoek gebracht aan Ellmau. Niet alleen omdat we het dorp eens van dichtbij wilde zien maar om ook een kijkje te nemen bij de Hartkaiserbahn. Daar wordt hard gewerkt aan de Tirol Lodge een geweldige Lodge dat in december 2018 wordt geopend. Je zit dan direct aan de piste en Fabels ligt op glij en loopafstand.

171 kamers, een panoramasauna, het buitenzwembad is het hele jaar verwarmd en nog veel meer.

Tirol Lodge Ellmau

Maar hoe zag het daar eind maart 2018 uit?  Lees HIER anders het hele artikel van maart 2018.

Hieronder ook nog de video van maart 2018.

Maar we waren in Ellmau en daar zijn we ook live gegaan op Facebook. We liepen door dit mooie dorp heen. Zien jullie nog bekende plekken en natuurlijk overal zie je de Wilderkaiser opdoemen.

Nadat we in Ellmau hadden rondgewandeld gingen we snel naar de Tirol Lodge dat vlak tegen de Hartkaiserbahn wordt aangebouwd. Het is natuurlijk nog niet af maar aan de achterkant zien we al de eerste lodges die al redelijk klaar zijn aan de buitenkant. Het ziet er FANtastisch uit. Nog een paar maanden en dan gaat het open (14 december 2018) Wie gaat daar op wintersport komend seizoen?

Bekijk de video die wij deze dag hebben gemaakt.

Tirol Lodge Ellmau

Ellmau

Ellmau

Ellmau

Ellmau Tirol Lodge

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht