VIDEO Hahnenkamm Streif beleef het mee met de helmcamera

Hahnenkammrennen Kitzbühel Mausefalle

Hahnenkamm de Streif, de Mausefalle

VIDEO Hahnenkamm Streif beleef het mee met de helmcamera

Dit weekend zijn de Hahnenkamm rennen. De afdaling die gisteren zou plaatsvinden is verschoven naar vandaag (10:20 uur) maar in dit overzicht kijken we eens terug naar voorgaande winnaars. Dat waren ook wel een paar namen ook. Maar voordat we dat doen. Beleef de afdaling van  de Streif mee. Hieronder de race gezien vanuit Jochim Puchner die deze video maakt voor de ORF. Jarenlang deed Hans Knauss dat maar die is er mee gestopt. Weet ook dat de echte renners nog harder gaan dan wat je hier te zien krijgt.

We beginnen met Stefan Eberharter uit het Zillertal. Hij moest jaren opboksen tegen niemand minder dan Herman Maier. In 2004 was het zijn dag!

Frits Strobl is de man uit Karinthïe die de aller snelste tijd heeft genoteerd op de Streif: 1: 51: 58 !!!! Deze tijd staat al 24 jaar.

Maar ook hoe gevaarlijk de Streif kan zijn dat kun je hieronder bekijken.

Maar Herman Maier, Franz Klammer en Didier Cuche (meeste overwinningen op de streif, 5 keer gewonnen) mogen natuurlijk ook niet ontbreken toch.

Tot slot Christian Ghedina uit Italië, die heeft met een geweldige sprog afscheid genomen in zijn laatste race op de Streif. Deze sprong daar wordt hij vast nog aan herinnerd. De sprong koste hem wel een podium plaats. Te lang in de lucht kost nu eenmaal tijd, maar het is natuurlijk wel knap wat hij deed. Met 137 km per uur en dan even de ski’s op zij gooien. Wij wagen ons er maar niet aan.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht