Video Jan Huibers is terug in Pinzgau

Pinzgau winters

In december hadden we ook al wat materiaal gekregen van Jan Huibers. Direct nadat de Kerstvakantie was afgelopen is Jan weer naar zijn geliefde Pinzgau gegaan. Ook maar meteen naar de Guggenbichl gegaan. Weet iemand waar dat is? Wij weten dat je er in ieder geval goed kunt eten, erg belangrijk.

Maar gezien de weersomstandigheden is Jan niet de pistes opgegaan. Wat hij wel gedaan heeft dat zie je in de onderstaande video.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...