VIDEO Jochberg de afdaling Wagstätt

Jochbahn Wagstätt

Jochberg, zondag 4 februari 2018 hebben we in 2 gebieden geskied. SkiWelt en het gebied van Kirchberg en Jochberg. Een update krijgen jullie nog komende week icm wat nu het grootste skigebied in Oostenrijk is.

De piste van de dag was zeker die in Jochberg, de Wagstätt. Een topafdaling en een tip. Is het wat druk in het gebied van Kirchberg en Kitzbühel pak dan de 3S Bahn naar Jochberg. Vaak is het daar een stuk rustiger.

Afgelopen januari hebben we deze afdaling ook al eens op de camera gezet maar dan vanaf het bergstation van de Wagstätt. Nu hebben we deze schitterende piste opgenomen vanaf het bergstation van de 3S Bahn.

Jochberg Wagstätt

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht