Video Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2018

Kaprun Kitzsteinhorn

Toen wij het winterseizoen 2017/18 begonnen wisten we al wanneer de eerste skidag was (14 oktober 2017) en de laatste…en de laatste dat was 29 april 2018. Ook sluiten we altijd af op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn.

Kaprun Kitzsteinhorn Kitzsteinhorn Gletscher Frühlingsfest

Met het laatste weekend in april wordt het lente feest gevierd op deze gletsjer (Kitzsteinhorn Gletscher Frühlingsfest) Zoals altijd is er ook een band aanwezig bij het Alpincenter. Dat was dit keer ook weer prima geregeld. Maar lente was het niet …het was gewoon zomer. In vele dalen is de temperatuur opgelopen naar een graad of 25 of zelfs nog daar boven…

Wij hebben deze laatste skidag ook nog alle pistes genomen en in de ochtend waren de condities prima. Naar mate je verder in de middag kwam werd het toch allemaal wat zachter maar het was weer als vanouds FANtastisch op deze gletser in het Salzburgerland.

Bekijk onze laatste video update van dit seizoen met skibeelden en nog een slotvideo van de muziek die oa. te horen was bij het Alpincenter.

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht