Video Kaprun Kitzsteinhorn 30 november 2019

Kaprun Kitzsteinhorn

Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 30 november 2019. Op 29 en 30 november 2019 waren wij in Kaprun om de opening mee te maken van de nieuwe 3K K-onnectionbahn die het dorp Kaprun met de Kitzsteinhorn verbind.

Gisteren hadden we al geschreven over deze opening, gemist klik dan HIER. Zaterdag 30 november is deze super lift open gegaan voor publiek. In de ochtend was het weer nog aardig bewolkt en er stond een krachtige wind. In de middag werd het steeds zonniger en de wind nam af.

Kaprun Kitzsteinhorn

We hebben weer een mooi rondje gemaakt op de gletsjer en we kunnen jullie bij mooi weer zeker de Krefelder Hütte aanbevelen daar kun je heerlijk op het terras zitten en genieten van het FANtastische uitzicht.

De video van deze dag staat klaar.

3K K-onnection Kaprun

In de avond zijn we ook nog gaan kijken bij het concert (Wolfgang Ambros) dat plaatsvond bij het dalstation van de 3K K-onnectionbahn. Maar voordat we daar naar toe gingen mochten we nog een rondje maken in deze lift. Het weer was wat opgeklaard en het was echt een super gezicht. De liftpalen waren blauw verlicht en het uitzicht naar het dal was FANtastisch. Bekijk dit nog maar eens in ons live video die op facebook staat.

Komende winter zullen wij zeker in het dorp Kaprun gaan opstappen. Ook zullen we dan eens gaan skiën op de Maiskogel. Dat wordt nieuw voor ons omdat we altijd direct door gingen naar de gletsjer. Nu zijn we er met de lift overheen gegaan en als alles vol met sneeuw ligt aldaar dan is dit gebied absoluut de moeite waard om af te skiën en dat wordt dus altijd dan de laatste afdaling van de dag. We zijn benieuwd. Jullie ook?

FANtastisch Oostenrijk Bandana Buffy

Hebben jullie al zo’n Bandana of Buffy? Weten jullie al wat je daarvoor moet doen?

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×