VIDEO Kirchberg, afdaling Fleckalmbahn terug naar februari 2017

Fleckalmbahn

VIDEO Kirchberg, afdaling Fleckalmbahn terug naar februari 2017

Het leek ons weer eens leuk om oude beelden te laten zijn. Zeker ook omdat de lift die je in beeld zie er niet meer is en vervangen is voor een totale nieuwe lift die redelijk dezelfde naam draagt, de Fleckalmbahn.

Maar in de video die we laten zien zie je de afdaling van deze zeer bekende berg. We blijven positief en blijven ook jullie beelden geven die we in het verleden hebben gemaakt. We willen alleen maar meegeven: blijf positief, het gaat wel weer worden zoals het was … maar dit jaar even niet. De Oostenrijkers zijn goed bezig op het moment om het virus er onder te krijgen. Hopelijk kunnen we ook weer snel nieuwe video’s maken maar tot die tijd duiken we ons archief in.

We zijn net onder de top van de Fleckalm naar het dal gaan skiën. Beelden zijn gemaakt op 25 februari 2017. Het was een FANtastische zonnige dag waarbij de sneeuw ook nog eens prima was. Als toegift ook nog de video update van deze dag.

Kirchberg topfoto

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht